Go Back
Spausdinti
veganiški baltyminiai blynai

Veganiški baltyminiai blynai

Tai puikus pasirinkimas po treniruotės, kuomet svarbu geras atsistatymas, didelis angliavandenių ir baltymų kiekis.

Porcijos 2

Ingredientai

  • 1 puodelio Viso grūdo miltų (naudojau ruginius ekologiškus)
  • 1 porcijos SIS REGO baltymų (galima naudoti porciją bet kurių kitų baltymų miltelių ar jų visai nenaudoti)
  • 1 šaukšto kepimo miltelių
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1 šaukšto saldiklio, sirupo ar vanilės (naudojau vanilės skonio saldiklį)
  • 1 puodelio vandens (gali prireikti kiek daugiau - žiūrėk pagal masės tirštumą)
  • 1 puodelio šaldytų uogų (nebūtina, tačiau tikrai skaniau su uogomis. Aš naudojau vyšnias)

Gaminimo eiga

  1. Dideliam puode gerai sumaišom sausus ingredientus.

  2. Pilam saldiklį, iš leto vandenį. Maišom iki vientisos masės, kuri neturėtų būti per skysta, priešingai - kiek tirštoka.

  3. Dedame šaldytas ar šviežias uogas, įmaišom į masę.

  4. Kepam gerai įkaitintoje keptuvėje. Idealiausia nepridegančioje, kad nereikėtų kepui naudoti papildomų riebalų.