Spausdinti
29055288 B578 47F3 81C9 1E67F9A39B2E 150x150 -

Ingredientai

Keptam tofu

  • 1 pakelio kieto (firm) tofu
  • 1/4 puodelio sojų padažo
  • 2 šaukštų agavų/klevų sirupo
  • žiupsnelio čili prieskonių

Dubenėliui

  • 2 puodelių rudųjų ryžių (arba bolivinės balandos)
  • 1 nedidelės morkos
  • 1/2 puodelio raudonojo kopūsto
  • 1/2 puodelio saldžiosios paprikos
  • 1/2 puodelio edamame pupelių
  • jūros dumblių traškučių

Gaminimo eiga

  1. Sojų padažą, sirupą ir čili sumaišome, į gautą marinatą dedame tofu ir paliekame trumpam pasimarinuoti.

  2. Tofu tolygiai paskirstome ant kepimo skardos, kepame orkaitėje apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje kol lengvai apskrus.

  3. Išvirtus ryžius dedame į dubenėlį, galime lengvai apšlakstyti sojų padažu. 

  4. Ant viršaus dedame edamame pupeles, plonai pjaustytą kopūstą, skustus morkos griežinėlius, saldžiąją papriką, jūros dumblių traškučius, keptą tofu.