Spausdinti

Ingredientai

  • 2 puodeliai pasirinktų makaronų (jau paruoštų)
  • 1 vidutinis avokadas
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 su kaupu puodelis šviežio baziliko
  • 1 puodelis špinatų
  • 3 skiltelės česnako
  • 1/2 citrinos sulčių
  • 1/4 puodeliai anakardžių
  • druskos, pipirų pagal skonį
  • 1 puodeliai vyšninių pomidorų

Gaminimo eiga

  1. Visus ingredientus (išskyrus makaronus, pomidorus ir anakardžius) sumalame smulkintuvu iki beveik vientisos masės. 

  2. Dedame anakardžius ir "papulsuojame", kad liktų maži, iki galo nesusmulkinti gabaliukai - taip padažui suteiksime traškumo.

  3. Viską sumaišome su makaronais. Per pusę supjaustome pomidorus ir dedame ant makaronų.