Spausdinti
9B47FF98 74CA 4D98 8B12 7BA7F9EA2299 150x150 -

Ingredientai

  • 2 puodeliai pasirinktų makaronų (jau paruoštų)
  • 1 vidutinis avokadas
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 su kaupu puodelis šviežio baziliko
  • 1 puodelis špinatų
  • 3 skiltelės česnako
  • 1/2 citrinos sulčių
  • 1/4 puodeliai anakardžių
  • druskos, pipirų pagal skonį
  • 1 puodeliai vyšninių pomidorų

Gaminimo eiga

  1. Visus ingredientus (išskyrus makaronus, pomidorus ir anakardžius) sumalame smulkintuvu iki beveik vientisos masės. 

  2. Dedame anakardžius ir "papulsuojame", kad liktų maži, iki galo nesusmulkinti gabaliukai - taip padažui suteiksime traškumo.

  3. Viską sumaišome su makaronais. Per pusę supjaustome pomidorus ir dedame ant makaronų.